Vizitatorii pot utiliza gratuit acest site. Utilizatoriii care intra pe acest site sunt de acord cu conditiile de utilizare precizate mai jos.

Salvamont Vatra Dornei este organizatorul competitiei Volcano Sky Trail si este parte a Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani din Romania. (denumit in continuare A.N.S.M.R).

A.N.S.M.R. este organizatia profesionala a salvatorilor montani din Romania. Asociatia este o organizatie neguvernamentala, independenta, de utilitate publica, nonprofit si fara apartenenta politica.

Membrii cu drepturi depline sunt membrii fondatori, toti salvatorii montani cu atestat valabil din Romania ce isi desfasoara activitatea in cadrul structurilor Salvamont apartinand administratiei publice locale sau judete, si cei din cadrul Asociatiilor sau fundatiilor de salvatori montani

1.Acceptarea acordului: 
Dupa citirea Termenilor si conditiile Volcano Sky Trail referitoare la utilizarea site-ului nostru, utilizatorii isi exprima acordul cu privire la acestea. Acest acord reprezinta acordul compleet si unic dintre Volcani Sky Trail si utilizatori si inlocuieste alte acorduri, declaratii sau intelegeri anterioare. Termenii si condditiile sunt publicate pe site-ul nostru pentru documentare.

2.Drepturi de autor: 

Oraganizarea, continutul, design-ul, grafica si alte materiale asociate acestui site sunt protejate de drepturile de autor. Orice forma de copiere sau reproducere FARA acordul nostru este interzisa si se supune legilor in vigoare. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania

3.Modificare continut: 

Ne rezervam dreptul exclusiv de a edita sau modifica orice fel de document sau informatie de pe actualul website, fara vreo notificare in prealabi.

4.Exonerare de raspundere: Continutul si serviciile de pe site sunt oferite ,,Asa cum sunt’’ si toate garantiile sunt exonerate de raspundere.

5. Site-ul competitiei Volcanic Sky Trail incearca sa va prezinte informatii corecte despre competitia denumita mai sus. Totusi, sunt cazuri speciale in care pot apare anumite inadvertente referitoare la descrierile existente pe paginile website-ului.

6.Servicii-uri terţe: Toate regulile, termenii si condiţiile si procedurile de operare aferente site-urilor terte spre care există link-uri, sunt aplicabile si utilizatorilor site-ului volcanic-sky-trail.com

42km.ro – utilzam serviciile acestui furnizor pentru inregistrarea concurentilor la probele competitie. Datele dvs sunt stocate in formularul de inregitrare si transmise pe serverele 42km.ro, iar aceste date vor fi utilizate strict in scopul asumat al participarii dvs voluntare – prin inscriere – la competitia Volcanic Sky Trail.

Netopya – utilizam serviciile acestui procesator de plati pentru a va oferi optiunea de a va plati inregistrarea la competitie online, pe baza cardului dvs.

8. Confidentialitatea datelor> Volcanic Sky Trail se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor concurentilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului sau catre terti.

9. Politica de cookie> : Site-ul www.volcanic-sky-trail.com foloseste un numar limitat de cookie-uri pentru a eficientiza experienta de navigare in functie de nevoile si asteptarile utilizatorilor. Cooki-urile pot fi personalizate din browserul fiecarui utilizator.