​Te rugam sa citesti cu atentie Regulamentul de participare la cursa pentru a sti foarte clar daca te incadrezi cerintelor solicitate.

Transferul intr-o alta cursa

Sunt acceptate cererile de transfer intr-o alta cursa daca sunt realizate pana cel tarziu pe 10 septembrie 2019 printr-o cerere catre organizatori. Daca proba pentru care faci solicitarea nu mai dispune de locuri disponibile, atunci transferul NU va fi aprobat.

Transferul ctre un alergător neinregistrat

Sunt acceptate cererile de transfer catre un alergator neinregistrat daca acestea sunt efectuate pana pe 10 septembrie 2019 si daca respectivul alergator indeplineste si ia la cunostinta de Cerintele descrise in Regulamentul competitie. ​

Anularea inscrierii

Anularea inscrierii nu este acceptata. Organizatorii isi rezerva acest drept, iar, daca un alergator nu poate solicita transferul catre un alt alergator doritor sa participe la competitie, taxa achitata de primul se va considera donatie pentru eveniment.

Inscriele platite pentru editia 2019 a Volcanic Sky Trail nu se vor transfera pentru editia din 2020. ​

​Daca organizatorul descalifica un participant pe motive de incalcare a regulamentului, taxa de inscriere nu va fi returnata.

Inscrierile la Volcanic Sky Trail

Inscrierile alergatorilor la Volcanic Sky Trail sunt validate in momentul achitarii taxei de participare. Participantii vor primi o notificare in acest sens pe email, iar listele de participanti cu statusurile aferente vor fi actualizate pe website. Achitarea taxei prin transfer bancar va duce la validarea inscrierii doar dupa ce ornigzatorul a primit confirmarea platii in contul bancar aferent.